Informatie

Inschrijven

Inschrijven voor deelname aan de Leiden LadiesRun kan hier. De kosten voor deelname bij online inschrijven bedragen €10,00 (tien euro) per deelnemer. Iedere deelnemer dient apart te worden ingeschreven. Na inschrijving én betaling van het verschuldigde bedrag wordt een bevestiging naar het mailadres gestuurd dat bij de inschrijving is opgegeven. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen dan is de inschrijving niet gelukt en ben je dus nog geen deelnemer. Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ mailbox terecht.

Na online inschrijven

Iedere online ingeschreven deelnemer krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving. Deze mail bevat een link naar het deelnemers dashboard. Op het deelnemers dashboard vind je een ticket waarmee je op de avond van de Leiden LadiesRun je startnummer vanaf 18:00 uur ophalen op het start- en finishterrein. Als je het startnummer hebt ontvangen, staat niets je meer in de weg om bij het startschot om 19:30 uur aan de run te beginnen.

Inschrijven op locatie

Op de dag van de Leiden LadiesRun kan er op het start- en finishterrein vanf 18:00 uur ook nog worden ingeschreven. Bij inschrijven op locatie is het inschrijfgeld €12,50 (twaalf euro vijftig). Bovendien kunnen we je deelname bij inschrijving op locatie niet garanderen want er zijn maar een beperkt aantal deelneemsters mogelijk. Na betaling op locatie ontvang je als deelneemster direct een startnummer. Betalen op locatie kan met pin of contant.

Start en Finish

De start en finish is bij de tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B in Leiden. Omdat er (te) weinig parkeergelegenheid is, wordt de deelnemers en hun supporters geadviseerd om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Bij gebruik van het OV stap dan bij station de Vink uit. Vanaf daar is het 300 meter lopen.
Het startschot voor de loopsters klinkt om precies 19:30 uur.

Parcours

De 5 km route is herkenbaar aan de blauwe bewegwijzering. Het rode deel is er voor de hardloopsters die na de eerste 5.000 meter de 10 km vol maken. Het parcours sluit 1 uur en 45 minuten na de start. Doorlopen is dan op eigen risico.

Trainen

De Leiden LadiesRun organiseert in samenwerking met de Leiden Road Runners Club het trainingsprogramma: “Ladies trainen voor de Ladiesrun”. Klik op het tabblad ‘Trainen’ voor meer informatie.

En dan nog dit

Er is vanaf 18.00 uur toegang tot het terrein waar zich kleedkamers en horeca bevinden. Er is geen mogelijkheid om te douchen. Wel is er voor de deelneemsters de mogelijkheid om spullen af te geven bij de garderobe. Bij de garderobe wordt toezicht gehouden, echter de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing.

Partners


Organisatie:
SSIB
Evenementen van Sport in Beeld:
Inschrijven