Spelregels

Gedrag

Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen gedrag. Dus gedraag je op een respectvolle en passende manier en houd rekening met anderen zodat je een positieve bijdrage levert aan de sfeer en ervaring van het evenement.

Instructies

Volg altijd de instructies van de vrijwilligers van de Leiden LadiesRun op. De vrijwilligers zijn te herkennen aan een eenduidige outfit of verkeersregelaars uniform.

De route

De route gaat door de Leidse wijk de Stevenshof. Bij de drukke (oversteek)punten staan verkeersregelaars. Volg alstublieft hun aanwijzingen op. Wees attent op mogelijke obstakels, zoals paaltjes..

Start- en finishtijden

De starttijd is stipt om 19:30u. In verband met de veiligheid van de deelnemers kan er niet eerder gestart worden dan de aangegeven starttijd, omdat de organisatie tijd nodig heeft om op belangrijke punten langs de route voldoende verkeersregelaars te plaatsen. Wij gaan er van uit dat iedereen één uur en drie kwartier na de start weer gefinisht is. Mocht dat niet zo zijn dan loop je vanaf 21:15 uur zonder door de organisatie getroffen veiligheidsmaatregelen over het parcours.

Afval

Wij verzoeken je afval onderweg weg te gooien in afvalbakken bij de waterposten of bij de finish. Is er geen afvalbak in de buurt? Bewaar dan het afval totdat je een afvalbak tegenkomt. Houd Leiden schoon!

Rennen in de massa?

De Leiden LadiesRun is een fun run. Maar ook dan zijn er deelneemsters die een snelle tijd willen neerzetten. Loop je wat langzamer dan degene achter je probeer dan ruimte te maken zodat de snellere loopster voor kan gaan.

Startnummer kwijt?

Bij verlies van het startnummer kan er voor €5,00 (vijf euro) een nieuw startnummer worden verkregen. Dit kan alleen bij deelneemsters die online aangemeld zijn en waarvan de aanmelding te achterhalen is.

Wangedrag

Bij wangedrag van deelneemsters of toeschouwers kan de toegang tot het parcours en start- en finishterrein (tijdelijk) worden ontzegt.

Beeldmateriaal

Tijdens de Leiden LadiesRun wordt beeldmateriaal gemaakt. Dit gebeurt binnen de wet- en regelgeving van de AVG waarbij de Stichting Sport in Beeld het verwerven van beeldmateriaal binnen de AVG ziet als journalistieke activiteit. Aanvullende informatie is terug in onze privacyverklaring.
Organisatie:
SSIB
Evenementen van Sport in Beeld:
Inschrijven